Gå til hovedindhold

Åbent hus arrangement

Åben hus arrangement hos Aabenraa Frivillige Brandværn.

Indhold

  Forrige Næste

  Søndag den 4. september 2022 blev der afholdt åbent hus arrangement på Kallemosen, hvor Aabenraa Frivillige brandværn havde åbnet portene for alle interesserede borgere, som havde lyst til at se og røre alt det materiel som en stor del af enhederne i Brand & Redning Sønderjylland var mødt op med. Der var ligeledes materiel fra Beredskabsstyrelsen og fra private underentreprenører som yder støtte til Brand & Redning Sønderjylland’s indsatser.

  Og det var ikke kun materiellet der var tilgængeligt, det var også de ansatte og frivillige, som til dagligt bruger, vedligeholder og træner med  de udstillede enheder.

  I alt 17 enheder var repræsenteret og ca. 3000 gæster besøgte arrangementet i det flotte sensommer vejr.

  Alt i alt en super god dag med glade borgere og aktører og vi fik en god snak med alle interesserede – også om hvilken rolle INTERREG projekterne spiller – og igennem en årerække har spillet - i beredskabs samarbejdet på tværs af grænsen.

  INTERREG netværksprojektet DANGER112 var repræsenteret ved Sebastian Schildger fra Katastophenschutz Nordfriesland, der kom med en indsatslederbil, samt projektmedarbejder Bjarne Davidsen fra Brand & Redning Sønderjylland.

  Sidst opdateret: 12. september 2023